Pahoitteluni, kun ei ole ollut aikaa kirjoitella. Täällä on nautittu niin uskomattoman hienoista keleistä, että ihan laittaa hyvälle tuulelle. Joka päivä elohopea kiipeää lähemmäksi +26 astetta ja pitkiä housuja tai puseroa ei ole kaapista tarvinnu juuri etsiä. On uskomatonta, että on huhtikuu ja täällä tuntuu ihan heinäkuulta ja tää vihreys on jotain todella ihanaa. Saa nähä kostautuuko nää kelit jossain vaiheessa.

552095.jpg

Viime viikolla on tapahtunu niin shoppailua, esitys koulussa ja paljon aurinkoa. Goshan kanssa eksyttiin taas vähän kaupoille viime viikonloppuna ja mukaan tarttu taas kaikkea kivaa. Sunnuntai menikin sitten auringosta nauttiessa. Salilla on tullu käytyä ahkeraan ja kouluhommia on tullu tehtyä jonkin verran. Mua on todella purassa salikärpänen ja nautin siitä ihan täysin rinnoin. Täällä kuitenkin löytyy todella aikaa käydä siellä joka päivä ja ajan kanssa. Mennyt viikko koulun osalta on ollu aika heikkoa, koska joitain tunteja on peruttu ja jotkut ei ole jaksanu vaan kiinnostaa.

Meillä tosiaan oli viime maanantaina taas yks esitys, kun opettajat niitä täällä tuntuu suosivan. Kaksi ensimmäistä tapaamista opettaja opettaa ja sitten sen jälkeen alkaakin ryhmäesitykset joiden kesto on koko kaksoistunnin, niin opettajan ei kamalasti tarvitse panostaa. Meidän esitys kaiketi meni ihan hyvin, noista vaan jostain syystä on vaikea saada kiinnostavia..tosin opettaja taisi innostua. Tunnin jälkeen tuli sitten antamaan palautetta ja multa kyseli, että taidan tehdä tätä usein Suomessa kun olen niin varma. Mietin siinä sitten, että miksi en tunne olevani varma sisäänpäin... kummallista. Ehkä englanninkielelläkin on vähän tekemistä asian kanssa., mulla kun ääntäminen on aina tuottanu pieniä ongelmia.

Leikittiin muuten vaihtariporukalla taas turistia ja vierailtiin Bielefeldissa olevassa linnakkeessa nimeltään Sparrenburg. Meillä oli siellä semmonen aika pimee opas, joka johdatteli meitä pitkin muuria (muurin sisällä) ja kovasti tykkäsi huitoa semmosella soihdulla kaikkea. Välillä piti tosiaan vähän kattoa. Lopulta saatiin kiivetä vielä tornin huipulle, mistä oli kylllä aika hienot maisemat. Jo pelkkä sinne linnakkeelle kiipeäminen otti reisiin aika ihanasta, kun salilla oli tullu käytyä heti aamusta.
552100.jpg

Tässä kuva Schüco Areenan ja meidän asuntolan suuntaan.
552106.jpg

Aikalailla viimenen viikko menikin oottaessa Timoa tänne. Tiistai ja keskiviikko meni siivotessa ja pyykätessä ja torstai aamuna sai vihdoinkin hypätä junaan ja lähteä toista vastaan. Nyt onkin menny aikaa taas totutellessa siihen, että toinen on tuossa vieressä. Kirjoitetaan siitä sitten enemmän myöhemmin:)
Kortitkin sain vihdoin postiin , tosin en kaikkia koska osoitteita puuttuu.

Nyt jo tässä vaiheessa kaikille OIKEIN HYVÄÄ VAPPUA 2007!!
Toivottavasti kelit siellä koto Suomessa paranevat edes hieman.
Tässä kuva vielä rakkaasta ikkunanalus naapuristani:)
552108.jpg