On vaikea kuvailla minkälainen sää täällä vallitsi perjantaista maanantaihin, ainakin tuntui ihan Heinäkuulta. Ilmeisimmin se oli kuitenkin päässyt aina uutisiin saakka. Lauantaina otti pikkasen päähän mennä kouluun, mutta 3 ECTSsää tuli niin helpolla. Nyt on ainakin neuvottelutaidot hallussa. Koulun jälkeen nopeasti ulos ja vilttiä ostamaan. Kierreltiin hetki keskustassa nauttien lähemmäs +28 asteesta ja sitten suuntasimme puistoon <3 Rupesi tuntumaan ihan "lomalta" siellä lämpöisessä makoillessa. Puistosta tuli tosin pikkunen äkkilähtö kauppaan, kun grillikauden korkkaus sattuikin juuri tälle illalle. Kaupoissakin nopeasti huomasi, ettei grillattavaa juuri löytynyt. Onneksi kuitenkin jotain herkkuja.
Ilta oli totaalisen onnistunut:) Meillä oli porukalla niin hauskaa ja naurua riitti. Yhdessä vaiheessa demonstroitiin akankantoa ulkomaalaisille ja minuakin kannettiin ympäri pihaa:D
Sitten kyllä rupesi jossain vaiheessa väsyttämäänkin ja uni maistui hyvältä omassa sängyssä.

Sunnuntaina Rocion ja Goshan kanssa uhmattiin aurinkoa ja käveltiin Tierparkiin. Se on siis se eläinpuisto missä käytiin silloin ekalla viikolla. Nyt oli karhutkin heränneet.
526525.jpg

Ihan viimesenä nähtiin tosi söpöjä aaseja

526529.jpg

Kotimatkalle ostettiin sitten jäätelöt evääksi. Aivan upea päivä ja rupesi siinä kyllä ihokin jo punottamaan. Illalla jaksettiin vielä salille \o/

Maanantai valkeni viellä yhtä kuumana ja aurinkoisena. Ensimmäiset tunnit istuttiin sisällä, mutta toisella tunnilla ope veikin meidät ulos aurinkoon. Pojilla oli esitys niin ope oli sit vaan tulostanu kaikille PP-esityksen diat ja ressukat joutu vähän improvisoimaan, mutta hyvin se meni. Naama olikin tunnin jälkeen sen näköinen, että oli auringossa tullukin istuttua. Vielä kuitenkin koulun jälkeen suunnattiin viltin kanssa omaan pihaan ottamaan vähän lisää rusketusta pintaa ja kyllähän se kannattikin. Illalla pääsin Goshan kanssa kylpylään:) Oli ihana vaan lillua kuumassa vedessä poreiden hieroessa kroppaa. Lisäks siellä oli magee liukumäki, mikä meni vaan semmosessa mustassa tunnelissa ja sitten jonkinsortin villivirta joka kyllä oli aika tosi vahva. Ihanaa kuitenkin oli päästä ulos uimaan lämpöseen veteen. Kyllä teki niin hyvää ja pikkasen väsyttikin illalla. Silti ihan tyttöporukassa katseltiin kuitenkin Rakkautta vain, joka luonnollisesti on maailman ihanin elokuva<3<3<3<3

Eilen kävin aamulla jumpassa ja sitten shoppailemassa. On tää eläminen täällä niin rankkaa, kun piti sit ottaa vielä 2,5 tunnin päiväunet. Illan jaksokin sitten pakertaa kouluhommien parissa. Tänäänkin on vaan 2 tuntia koulua ja sekin illalla. Ei oikein tiedä mitä sitä tekis, mutta kaiketi suuntaan salille. Tässä on yks uus paita mikä löyty reissulta. Sen raitojen väri on vihree:)
526541.jpg

Mun onkin pidemmän aikaa pitäny tarinoida siitä, kuinka saksalaiset käy salilla. Suomessa kun on tottunu siihen, että kaikilla on salikamppeet aika viimesen päälle tai no ainakin on joustavat housut, t-paita ja tennarit. Täällä ystävämme saksalaiset käyvät salilla tai ainakin jotkut a.) farkuissa b.) kauluspaidalla (usein kuitenkin lyhythihainen) c.) nahkakengissä. On aina välillä riittäny naurussa pitelemistä, mutta pääasiahan on että käyvät ja pitävät ittensä kunnossa:)
Lisäksi mun salin spinning opettajalla on länkkäriviikset ja se on iältään yli 50. Meidän jumpan ohjaaja on aivan loistava nainen, joka on aikoinaan Kreikasta muuttanu Saksaan. Se jaksaa tunnilla aina tsempata ja hymyillä. Ikää on varmaan kanssa lähemmäs 50, mutta tunnit on loistavia ja ainakin minä viihdyn niillä paremmin kuin millään muulla tunnilla aiemmin. Johtuen kait siitä, ettei siellä ole mikään yli-innokas supertehokas viimesenpäälle kunnossa oleva tehotyttö vaan lähinnä ihan normaali ihminen vetämässä tuntia.

EDIT: se piti vielä mainita et opparista tuli vitonen \o/ Suuri kiitos Soilelle <3