On se kummallista miten uni maistuu. Viime yönä mentiin kellon ympräri ja kun tällä viikolla oli muutama tiukka aamuherääminen ni voin vaan kuvitella miten vaikeaa tulee olemaan, kun palaan töihin. Tänne on nyt sitten tullut kaiketi kesä. Eilen oli lämpöä jo yli +20 ja viikonloppuna on vielä lämpösempää. Jos nyt vaan säätiedotuksiin on uskominen, täältä olen yleensä säätä seuraillut kun tuntuu pitävän paikkansa. Tänään onkin vuorossa vapaapäivä, tosin salille ja kauppaan pitäisi suunnata.

Viime sunnuntaina tehtii porukalla hyvää ruokaa pääsiäisen kunniaksi. Oli ihan kunnon pihviä ja sit soosia ja perunaa sekä kasviksia. Rocio oli tehny älyttömän hyvän espanialaisen munakkaan ja mä paistelin sitten jälkkäriks lettuja. Oli maha aika täynnä. Silti täytyy antaa mulle ja Rociolle erikoismaininta kun jaksettiin salille vielä illalla.

Muute tää viikko onkin menny aikalailla sumussa. Antti lähti sunnuntaina etelään kyläilemään ja Rocio läks keskiviikkona Berliiniin. Ollu vähän erakko fiilikset mut kohta helpottaa taas. Menny viikko menikin aikalailla kouluhommien parissa. Meillä oli ihan älytön esitelmä tosiaan torstaina ja se nyt meni ihan ok. Voin ainakin ajatella sen olevan pois tieltä. Lisäks meiän suosikki saksanope lopettaa joten saksan tunnitkin vähän vähenee. Meillä alkoi keskiviikkona Negoating Skills -kurssi joka vaikuttaa tosi mielenkiintoselta. Se on ns. projektiopinto joten sitä oli keskiviikkona 6 tuntia ja nyt tulevana lauantaina toiset 6 tuntia. Katsottiin paljon videoo ja tuli kyllä juteltuakin aika paljon. Kaikesta tuosta me tienataan 3 ETCS, joten ei paha.

Timon tuloon tänne on "enään" 12 yötä ja odotan sitä kyllä aika paljon. Jotenkin tää toinen ero on sujunu paljon mallikkaammin kuin se ensimmäinen. Silloin tosin oli seurustelua takana pikkasen vähemmän aikaa ja ero paljon pitempi. Hauskaa oli viikolla kanssa, kun juttelin äitin kanssa niin kamerassa vilahtivat kaikki aina iskästä ja pikkuveljestä pikkusiskoon. On se aina mukava nähdäkin, eikä vaan kirjottaa. Mitä kaikki on mulle kertoillu niin Jyväskylässä ei ainakaan paljon ole tapahtunu:D ei kyllä täälläkään. Tosin viime viikonlopun baarireissu oli mielenkiintoinen, kun ei päästy Elephantti Clubiin sisälle yhtien tennareiden takia (ei minun).

Eilen mulla oli sinkkuilta, kun sain lainaksi voileipägrilliä ja niinpä sit herkuttelin lämpösillä voileivillä ja katselin leffaa. Ei juuri valittamista tältä suunnalta eilisen suhteen:D Täällä tosin on jaksanu kokeilla kaikkia uusia juttuja ruoan suhteen, tosin kaksi levyä aiheuttavat välillä sen, että pitää olla luova.

Nyt suuntaan koululle automaatille ja sitten salille.
Mukavaa viikonloppua kaikille!