Meitsin kirjoittaminen loppui kun seinään, kun ihmisiä tuli kylään. Nyt ne kertomiset pystyikin puhumaan sanoina ja kirjoittaminen jäi. Nyt olisi tarkotus sitten kertoa kaikkea tapahtunutta viime kuukaudelta. Reissukin uhkaavasti lähenee loppuaan ja muutaman kerran sitä on jo tippa linssissä miettiny, että miten nopeasti aika on mennyt. Ihan liian nopeasti.

Timo oli täällä ja aika meni liian nopeasti. Nautittiin pääasiassa toistemme erinomaisesta;) seurasta. Multa meni iteltäni aikaa totutella siihen, että toinen olikin taas vieressä. Outoa, että yhtäkkiä vieressä onkin semmone jota voi pussailla niin paljon kun haluaa ja halia kanssa<3 Kelit suosi joten ei sen kummemmin reissailtu vaan oltiin ulkona ja käytiin salilla. Vappukin meni mukavasti hyvässä porukassa tuossa paikallisesssa ravitsemusliikkeessä. Ikävää oli toinen päästää takaisin kotiin lähtemään ja siitä seurasi mulle muutaman päivän lamaannus, mutta sitten sitä keräili taas ittensä ja jatkoi eteenpäin.

Kouluhommat on vaatineet jonkin verran huomiota, ihme kyllä. Esityksiä on ollu ja menny ja vielä on edessä saksan esitelmä sekä customer loyalty. Viime viikolla EU esitelmä meni aika heikosti, koska en todellakaan päässy aiheeseen sisään, mutta meidän Project Managementin esitys vaihtoon lähdöstä meni ainakin mielestäni nappiin. Open paras kysymys olikin: Do you know how to spell your capital city right? Me kun Antin kanssa innostuttiin laittamaan sinne yksi ylimääräinen L-kirjain:D Kuuluisaa viiden sivun kirjaraporttia olen koittanut alotella tässä viimeiset kaks viikkoa, mutta mut tuntien niin se jää sinne viimeiseen iltaan. On se kumma, kun tavoistaan ei muuksi muutu. Sitten onkin melkein homma paketissa. Tosin paljon olen sitä mieltä, että ei täällä opetuksen taso mitenkään kauhean hyvä ole. Kahdella kurssilla millä olen niin opettaja on pitänyt kaksi ensimmäistä tuntia ja sen jälkeen kaikki loput tunnit ovat oppilaiden esityksiä, joita opettaja ei edes tarkasta etukäteen ja sitten kun viimeinen esitys on pidetty niin kurssi on siinä. Enkkua onneks oppii ja kummallisesti tuo Saksakin on lähtenyt paremmin luistamaan vaikkakin virheettömästä se on kaukana. Pääasia että ymmärretyksi tulee.

Sen verran on tapahtumaa ollu, että yhden kamun kanssa käytiin paikallisessa La Stradassa, jossa oli esillä tosi paljon autoja ja kelikin oli hyvä. Hauska oli kierrellä ja katsella ja löytää jopa kaupungista uusia juttuja. Sitten oltiin 12.5 Bremenissä ja tiedemuseossa mikä oli tositosi mielenkiintonen paikka. Kaupunkia ei sitten kauheesti ehdittykään nähdä, koska sekoiltiin pikkasen junien kanssa ja kaiken lisäks taivaalta satoi vettä. Hyvällä porukalla reissu oli jees:)

Ihanan aurinkoisten kelien jälkeen täällä tosiaan satoi viikon putkeen ja tuppas pikkasen puuduttamaan. Sitä kun oli tottunu valoon. Nyt keli onkin ollu vaihtelevaa, mutta lämpimämpää. Tytöt oli kylässä mulla 16.-19.5 ja kierreltiin nähtävyyksiä. Tällä kertaa jätettiin Tierpark väliin ja käytiin taas Sparrenburgssa.
Mut jatkan tästä illalla ja lisään kuvia. Nyt kutsuu koripallo kenttä:)

Uusi pohja on muuten Piristysruiskeesta :)


EDIT:

Tänään olis muuten kannattanu jäädä kotiin. Koriskentällä tuli ensi pallo naamaan ja sit loppupeleissä polvi reiteen josta nyt on muistona ihana jomottava kipu. Harmittaa:(
Sitten asiasta viidenteen. Tyttöjen kanssa tosiaan torstai meni kierrellessä paikallisia nähtävyyksiä, kuten sali ja linnoitus. Muuten sitten nukuttiin:D Keskiviikkona kun meni Kellerillä pikkaisen myöhään. Mun personal trainer Vantaalta teki mulle tappo ohjelman ja sitä harjoteltiin salilla. Nyt mulla on kasvava viha mun PTtä kohtaan joka on kuulemma hyvä asia. Sitten olikin vuorossa Hampuri ja Reeperbahn joka kokemuksena mukava. Uskokaa tai älkää oli hauska nähdä lokkeja pitkästä aikaa. Lauantaina shoppailtiin ja sitten tytöt junaan ja minä ruokaostoksille ja lepoa. Perjantaina kun taas meni hiukkasen myöhään mutta siitäkin toivuttiin. Illalla tosin käytiin vielä Plazassa. Tänään täysin turha päivä, aivot on ollu narikasssa.